Ο Τέμπας παραιτήθηκε από πρόεδρος της La Liga… για να επιστρέψει (pic)

Ο Τέμπας παραιτήθηκε από πρόεδρος της La Liga… για να επιστρέψει (pic)

Σε μία κίνηση επανεκλογής προέβη ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, που παραιτήθηκε από την προεδρία της Ισπανικής Λίγκας, με τις νέες εκλογές να πλησιάζουν.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα (22/11) ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, προκειμένου να διεκδικήσει τέταρτη θητεία σε νέες εκλογές, σε ημερομηνία που μένει να καθοριστεί.

«Πριν από λίγα λεπτά υπέβαλα την παραίτησή μου ως πρόεδρος της LaLiga, πριν από τη λήξη της θητείας μου, η οποία έληξε στις 23 Δεκεμβρίου», ανέφερε ο Τέμπας στον επίσημο λογαριασμό του X (πρώην Twitter).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

«Θα ανοίξει μια νέα εκλογική διαδικασία στην οποία θα παρουσιαστώ ξανά. Ως εκ τούτου, θα ζητήσω την έγκριση και την εμπιστοσύνη των συλλόγων για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», πρόσθεσε σε αυτό το μήνυμα.

Ο 61χρονος Χαβιέρ Τέμπας, πρώην πρόεδρος της Ουέσκα, είναι επί του παρόντος ο μοναδικός υποψήφιος για τη διαδοχή του και φιλοδοξεί για τέταρτη συνεχή θητεία επικεφαλής της οντότητας που ηγείται από το 2013.

Εν αναμονή των εκλογών, η LaLiga θα διοικείται από τους αντιπροέδρους του, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μάριν, πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Κίκο Καταλάν, εκείνον της Λεβάντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ