Mπαρτσελόνα: Αμφίβολος ο Τερ-Στέγκεν για το ματς με τη Ράγιο

Mπαρτσελόνα: Αμφίβολος ο Τερ-Στέγκεν για το ματς με τη Ράγιο

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ-Στέγκεν δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στη Ράγιο το Σάββατο να κρίνεται αμφίβολη.

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ-Στέγκεν επέστρεψε με ενοχλήσεις στη μέση από την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας και αμέσως το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε εξετάσεις προκειμένου να δει την κατάσταση του Γερμανού τερματοφύλακα.

Ο 31χρονος κίπερ των Καταλανών παραπονέθηκε για πόνους στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Πάντσερς, με τον Τερ-Στέγκεν να μένει εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις της Γερμανίας κόντρα σε Τουρκία και Αυστρία. Ο εκ των αρχηγών της Μπάρτσα δεν πήρε μέρος ούτε στην σημερινή προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τσάβι, για την αναμέτρηση των Πρωταθλητών Ισπανίας με την Ράγιο στο Βαγιέκας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης: Εκτός έδρας η Ελλάδα στον τελικό αν περάσει το Καζακστάν

Ο Τερ-Στέγκεν είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, έχοντας αγωνιστεί και στις 17 φετινές αναμετρήσεις των Μπλαουγκράνα. Μάλιστα ο Γερμανός δεν έχει χάσει λεπτό φέτος.

Σε περίπτωση που ο Τερ-Στέγκεν δεν είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στη Ράγιο, ο Τσάβι θα δώσει φανέλα βασικού είτε στον Ινιάκι Πένια είτε στον Άντερ Αστραλάγα, που είναι οι άλλοι δύο τερματοφύλακες του ρόστερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ