Καντίθ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Ροντρίγκο και Μπέλινγκχαμ έστειλαν την «Βασίλισσα» στην κορυφή

Καντίθ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Ροντρίγκο και Μπέλινγκχαμ έστειλαν την «Βασίλισσα» στην κορυφή

Με τους Ροντρίγκο ( δύο γκολ και μια ασίστ) και Μπέλινγκχαμ (ένα γκολ) να βρίσκονται σε μεγάλη βραδιά η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με το άνετο 3-0 από την έδρα της Καντίθ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ροντρίγκο και Μπέλινγκχαμ, η Ρέαλ Μαδρίτης υπέταξε με συνοπτικές διαδικασίες την Καντίθ (3-0) και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με υπέροχη ατομική ενέργεια του Ροντρίγκο στο 14′, με τον Βραζιλιάνο άσο να διπλασιάζει τα τέρματα της «Βασίλισσας» στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι του Πέδρο Αλβες στην Ελλάδα, οι επαφές σε Ρέντη, ΠΑΕ, ο ρόλος του στον Ολυμπιακό και η συνεργασία με Κορδόν, Ναβάρο

Μάλιστα ο Ροντρίγκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τρίτη φορά, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το σκηνικό στη συνέχεια δεν άλλαξε με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να προσθέτει για ακόμη ένα ματς το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 74′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, έπειτα από ασίστ του Ροντρίγκο.

Έτσι ο Βραζιλιάνος έφτασε τα πέντε γκολ και τις τέσσερις ασίστ στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ από την άλλη ο Άγγλος σούπερ σταρ έφτασε τα 14 γκολ σε 15 ματς.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα (78’ Χιλ), Θαλδούα (78’ Οκάμπο), Χάβι Ερνάντεθ, Τσουστ (65’ Αλέχο), Φάλι, Αλκαράθ, Άλεξ Φερνάντεθ, Πιρές, Ναβάρο (56’ Ματσίς), Μαρτί, Ράμος (65’ Μάξι Γκόμες)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ (87’ Φραν Γκαρσία), Νάτσο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε (87’ Παθ), Κρόος, Μόντριτς (69’ Σεμπάγιος), Μπέλινγκχαμ (77’ Γκονθάλο Γκαρσία), Ροδρίγο (77’ Βάθκεθ), Χοσέλου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ