Το ταξίδι του Πέδρο Αλβες στην Ελλάδα, οι επαφές σε Ρέντη, ΠΑΕ, ο ρόλος του στον Ολυμπιακό και η συνεργασία με Κορδόν, Ναβάρο

Το ταξίδι του Πέδρο Αλβες στην Ελλάδα, οι επαφές σε Ρέντη, ΠΑΕ, ο ρόλος του στον Ολυμπιακό και η συνεργασία με Κορδόν, Ναβάρο

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα, συζήτησε και εντάσσει στο στελεχιακό δυναμικό του τον Πορτογάλο Πέδρο Αλβες. Το προσωπικό πρόβλημα του Κορδόν, ο οποίος συνεχίζει, το «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ενεργός ρόλος του Ναβάρο και οι μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός συζητάει μια πρόσληψη για την οποία έχει ήδη προκληθεί αίσθηση σε διεθνές επίπεδο. Ο Πέδρο Αλβες ήρθε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, συζήτησε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», βρέθηκε για ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, μίλησε με ανθρώπους της ομάδας. Γενικώς έμαθε όσα περισσότερα μπορούσε για τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Και είναι πιθανό να ενταχθεί στον στελεχιακό ιστό των Ερυθρόλευκων.

Η θέση που αναμένεται να αναλάβει ο Αλβες στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη. Με βάση όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία, ο επί τρία χρόνια επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπράγκα και επί πέντε χρόνια Αθλητικός Διευθυντής της Εστορίλ, είναι πιθανό να φέρει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή των Πειραιωτών, τίτλος που έχει μείνει «ορφανός» μετά την αλλαγή πόστου στον Ζοσέ Ανιγκό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πλάνο για Φράιμπουργκ, ο Αλεξανδρόπουλος και το 4-3-3

Γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενισχύσει το στελεχιακό δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και κατέληξε στον 40χρονο Πέδρο Αλβες; Το βασικό κομμάτι αφορά σε ένα σημαντικό προσωπικό πρόβλημα του Αντόνιο Κορδόν. Δεν είναι μυστικό εδώ και καιρό ότι ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής δεν μπορεί να είναι παρών σε όλες τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στην Ισπανία. Ο ίδιος δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή το οικογενειακό του πρόβλημα. Μίλησε με τη διοίκηση για όσα του συμβαίνουν και ζήτησε να βρεθεί μια λύση. Με τους Ερυθρόλευκους να εργάζονται για να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΔΟΝ

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Κορδόν και την ομάδα του ήταν και παραμένει εξαιρετική και για αυτόν τον λόγο ο Ισπανός είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο οργανόγραμμα, πιθανώς ως «ομπρέλα» πάνω από τις ομάδες που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Αβε) ή με κάποιον άλλον ρόλο, που θα ξεκαθαριστεί.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα που ο Κορδόν βρίσκεται πολύ συχνά εκτός Ελλάδος, ο άμεσος συνεργάτης τους, Χοσέ Ιγκνάσιο Ναβάρο, παραμένει στον σύλλογο και δίπλα στον προπονητή και τους συνεργάτες του, ακολουθώντας παντού την ομάδα. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, ακόμη υπό την παρουσία του Αλβες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κορδόν γνωρίζει αναλυτικά όλες τις ενέργειες του Ολυμπιακού στην υπόθεση Αλβες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι δυο τους να έχουν συναντηθεί κιόλας, αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Κάτι που δεδομένα έχει συμβεί μεταξύ του Πορτογάλου και του Ναβάρο, με τους δυο τους να έχουν συζήτηση στο Ρέντη στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κατά την επίσκεψη του πρώην αθλητικού διευθυντή στην Ελλάδα. Με τον Ναβάρο να είναι το πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την αρχή του καλοκαιριού.

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέδρο Αλβες αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα ξανά αυτή την εβδομάδα. Και προφανώς αυτή η άφιξη θα έχει να κάνει με το να ξεκαθαριστεί ο ρόλος του, αλλά και να αρχίσει να τρέχει πράγματα για τον σύλλογο, εφόσον κλειδώσει η συμφωνία, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, για την οποία στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει να εργάζονται, με σκοπό να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες (στόπερ, μέσος και σέντερ φορ).

Η ΣΧΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΚΟΡΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Κλείνοντας, έχει σημασία να επαναλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό. Η σχέση που έχει ο Ολυμπιακός με τον Αντόνιο Κορδόν είναι κάτι παραπάνω από καλή. Για την ακρίβεια, όταν ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή, ο σύλλογος του έδωσε το ελεύθερο να μπορεί να μοιράζει την παρουσία του μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας. Δείχνοντας ουσιαστική κατανόηση και ενδιαφέρον. Και αυτό έγινε με τρόπο που δεν αμφισβητείται. Αλλά και που ο Κορδόν φροντίζει διαρκώς να επαινεί στις συνομιλίες του. Εξαίροντας τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το πρόσωπό του. Δείχνοντας βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη σε ό,τι έκανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ