Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέλινγκχαμ αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέλινγκχαμ αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση

Ανησυχία στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Τζούντ Μπέλινγκχαμ εγκατέλειψε τη σημερινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Δε λέει να ηρεμήσει η Ρεάλ Μαδρίτης από τα προβλήματα τραυματισμών! Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να εγκαταλείπει τη σημερινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αμέσως άναψε συναγερμός για τον Άγγλο μέσο εν όψει και της αυριανής αναμέτρησης της Βασίλισσας κόντρα στην Γρανάδα για την 15η αγωνιστική της La Liga (3/12, 19:30).

Ο Ιταλός προπονητής των Μερένχες εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορεί να υπολογίζει σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών, όπως ο Βινίσιους, ο Καμαβινγκά και ο Τσουαμενί, και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει και τον Μπέλινγκχαμ ο οποίος μέχρι τώρα έχει δώσει αρκετές λύσεις με τα γκολ που έχει σημειώσει.

Διαβάστε επίσης: Οι πέντε λόγοι που μπορεί να κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids, pics)

Παρ’ όλα αυτά ο Αντσελότι ήταν καθησυχαστικός στην συνέντευξη τύπου λέγοντας πως ο Μπέλινγκχαμ ήταν απλά κουρασμένος και άφησε νωρίτερα την προπόνηση λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων στον αστράγαλο. Όμως, τόνισε ότι ο Άγγλος διεθνής θα είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι ο Μπέλινγκχαμ είναι ο πρώτος σκόρερ τη φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης και σε 16 παιχνίδια έως τώρα έχει σκοράρει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας τον πιο κομβικό παίκτη της Βασίλισσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ