Ο Φιλίπε Λουίς αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών (pics)

Ο Φιλίπε Λουίς αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών (pics)

Ο Φιλίπε Λουίς, παλιός ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 38 χρονών, και την Κυριακή θα δώσει το τελευταίο του αγώνα μπροστά στο κοινό της Φλαμένγκο.

Τέλος στη μεγάλη του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Φιλίπε Λουίς. O 38χρονος άσος ο οποίος από το 2019 αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του, τη Φλαμένγκο ανακοίνωσε πως τη Κυριακή θα δώσει τη τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό της ομάδας του στην αναμέτρηση κόντρα στην Κουιάμπα, στο ιστορικό γήπεδο Μαρακανά.

O ίδιος, ο Λουίς με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να πει το αντίο στην ενεργό δράση ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ο… επιδραστικός Ιωαννίδης που ισοφάρισε τον Βαζέχα και «κυνηγά» τον Αντωνιάδη (pic, vids)

Με τη σειρά της, η ομάδα του, η Φλαμένγκο, τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, με την οποία ο Βραζιλιάνος μπακ κατέκτησε 10 τίτλους, από τους οποίους ξεχωρίζουν τα δύο Κόπα Λιμπερταδόρες το 2019 και το 2022.

Ο Φιλίπε Λουίς έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα των Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι, ενώ με τους ροχιμπλάνκος έχει γράψει ιστορία κατακτώντας 6 τίτλους εκ των οποίων και το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2014. Ο Λουίς αποτελούσε αναπόσπαστο για την ομάδα του Σιμεόνε με την οποία κατέγραψε συνολικά 333 συμμετοχές με απολογισμό 13 γκολ και 30 ασίστ.

Ο Λουίς έχει υπάρξει και διεθνής με τη Βραζιλία, καταγράφοντας 44 εμφανίσεις με τη Σελεσάο με την οποία πέτυχε 2 γκολ και πανηγύρισε το Κόπα Αμέρικα του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ