Ατλέτικο Μαδρίτης : Κλείνει Σιντιμπέ

Ατλέτικο Μαδρίτης : Κλείνει Σιντιμπέ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ της Μονακό βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Γάλλου δεξιού μπακ της Μονακό, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Οι Μονεγάσκοι είναι σε συζητήσεις με τους ροχιμπλάνκος και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν σε συμφωνία, με τον Σιντιμπέ να είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Φαμπίνιο που θα παραχωρήσει η Μονακό. Το κόστος μετακίνησής του  Σιντιμπέ στην κάτοχο του Europa League κυμαίνεται μεταξύ 25.000.000 και 30.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ, ο οποίος θα είναι στα γήπεδα της Ρωσίας με τους «μπλε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Ατλέτικο. Ο Σιντιμπέ γεννήθηκε στο Τρουά και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του. Το 2012 μετακόμισε στη Λιλ, εκεί έμεινε για μία τετραετία κι από το 2016 είναι κάτοικος Μονακό.

Με τους Μονεγάσκους κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2016-2017). Εκτός από το δεξί αμυντικό άκρο, μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία και το αριστερό. Το δρόμο της αποχώρησης από τους ροχιμπλάνκος ενδέχεται να ακολουθήσουν οι Χουάνφραν και Βρσάλκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ