Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 2-0: Ντίας και Ροντρίγκο επανέφεραν την «Βασίλισσα» στην κορυφή

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 2-0: Ντίας και Ροντρίγκο επανέφεραν την «Βασίλισσα» στην κορυφή

Με τους Ντίας και Ροντρίγκο να σημειώνουν από ένα τέρμα σε κάθε μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 εντός έδρας επί της Γρανάδας, μένοντας έτσι στην κορυφή της La Liga.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 εντός έδρας επί της Γρανάδας για την 15η αγωνιστική της La Liga, πιάνοντας έτσι ξανά στην κορυφή την Χιρόνα, η οποία λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει με σπουδαία ανατροπή επί της Βαλένθια.

Σκόρερ για τους «μερένχες» οι Ντίας (26′) και Ροντρίγκο (57′).

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κλήρωση του Euro – Σέξι ήχος, αμήχανα χαμόγελα και… γλέντι στο twitter (vids)

Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη από την αρχή της αναμέτρησης παίρνοντας το προβάδισμα με τον Ντίας να πλασάρει εύστοχα από κοντά. Η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Ροντρίγκο να συνεχίζει στις υψηλές… πτήσεις δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 57′.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν την ομάδα του Αντσελότι, με χαρακτηριστικό να είναι πως την μια και μοναδική τελική τους προσπάθεια την κατέγραψαν στις καθυστερήσεις του ματς.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Καρβαχάλ, Μεντί, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ, Μπραΐμ Ντίαθ (87’ Παθ), Χοσέλου (70’ Σεμπάγιος), Ροδρίγο (85’ Γκονθάλο)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ραούλ Φερνάντεθ (9’ Φερέιρα), Μικέλ, Μαναφά, Νέβα, Σάντσεθ, Τορέντε, Γκουμπάου, Ρουίθ, Θαραγόθα (81’ Άλβαρο), Ουζούνι (62’ Πέτροβιτς), Μπογέ (62’ Βάισμαν).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ