Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1: Γκέλα για τους Βάσκους

Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1: Γκέλα για τους Βάσκους

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ γκέλαρε στην έδρα της Οσασούνα και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας για την 15η αγωνιστική της La Liga.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο παρά να αρκεστεί στον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Οσασούνα (1-1) για την 15η αγωνιστική της La Liga.

Πλέον οι Βάσκοι βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να ισοβαθμήσουν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην 5η. Από την άλλη η Οσασούνα παρέμεινε στην 14η θέση με 15 βαθμούς στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Ράσταβατς: «Το σημερινό ματς είναι από αυτά που πρέπει να τα κερδίσεις και τελικά τα καταφέραμε»

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ γρήγορα το σκορ, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Μόι Γκόμεθ βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Μπούντιμιρ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Ωστόσο, η Σοσιεδάδ εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο μέρος με τον Σαντίκ στο 41′ να εξαπολύει μία «βολίδα» για το 1-1 με τον Ερέρα να είναι ανήμπορος να επέμβει.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε μόλις μία σημαντική φάση με τον Μερίνο στο 62′ να παίρνει το ριμπάουντ αλλά το σουτ του να καταλήγει στο κέντρο της εστίας και στα χέρια του Ρεμίρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ