Τα αστέρια της Ρεάλ (πλην ενός) αποχαιρέτησαν τον Ζιντάν (pics)

Τα αστέρια της Ρεάλ (πλην ενός) αποχαιρέτησαν τον Ζιντάν (pics)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί πλέον παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα μεγάλα αστέρια της Βασίλισσας τον αποχαιρέτισαν, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μην είναι μεταξύ αυτών.

Η θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ έφτασε στο τέλος της, μετά από 2,5 υπέρ επιτυχημένα χρόνια και πολλούς τίτλους, εκτός από τα τρία συνεχόμενα Champions League. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης προφανώς και αναγνωρίζουν μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας στον Γάλλο τεχνικό και φρόντισαν μέσω Instagram να το αποχαιρετήσουν και να του πουν «ευχαριστώ» με τον δικό τους τρόπο.

Έλειψε βέβαια δια της απουσίας του ο Γκάρεθ Μπέιλ που (μέχρι στιγμής) δεν θέλησε να αποχαιρετήσει τουλάχιστον μέσω social media τον πρώην πλέον προπονητή του. Λογικό θα πει κανείς αν λάβουμε υπ’ όψιν τις… μπηχτές του Ουαλού σούπερσταρ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Τελικό του Champions League.

Ας δούμε με ποια λόγια αποχαιρέτησαν τον Ζιζού οι παίκτες του:

«Μίστερ ήταν τεράστιο προνόμιο να δουλέψω και να μάθω στο πλάι σου. Αυτή τη στιγμή (κατάκτηση Champions League) θα τη θυμάμαι για πάντα. Είμαι ευγνώμων για όλα και σου εύχομαι τα καλύτερα» ανέφερε ο Λούκα Μόντριτς.

«Τι τιμή, να εξελισσόμαστε υπό τις οδηγίες ενός μεγάλου άνδρα όπως εσύ. Σε ευχαριστώ Ζιζού» ανέφερε ο Καρίμ Μπενζεμά.

 

Quel honneur d’avoir évolué sous les ordres d’un grand homme comme toi!!! Merci zizou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema) στις

«Μίστερ δεν έχω τίποτα άλλο παρά μόνο ευγνωμοσύνη. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την υποστήριξη στις καλές στιγμές αλλά ειδικά στις πιο περίπλοκες. Σε ευχαριστώ που έκανες την ομάδα, οικογένεια. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και για το ότι μας έμαθες πως με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, η μέρα γίνεται χαρούμενη Μακάρι ο Θεός να είναι στον δρόμο σου, μια με την οικογένειά σου», είπε χαρακτηριστικά ο Κέιλορ Νάβας.

 

«Ήταν αληθινή χαρά να παίζω υπό τις οδηγίες σου Μίστερ. Θρύλος σαν παίκτης και τώρα πλέον και σαν προπονητής. Ήταν τιμή μου να μαθαίνω και να νικάω στο πλευρό σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ και καλή αντάμωση σύντομα» ήταν τα λόγια του Λούκας Βάσκεθ.

 

«Μίστερ έμαθα τόσα πολλά στο πλευρό σου. Απόλαυσα σαν μικρό παιδί την κάθε προπόνηση, το κάθε παιχνίδι, κάθε ομιλία σου αλλά και κάθε συμβουλή. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα. Είσαι πολύ σημαντικός για μένα. Έγραψες Ιστορία με τη δουλειά σου, την αφοσίωση, την αγάπη, το πάθος, αλλά πάνω απ’ όλα με την ταπεινότητά σου. Ευχαριστώ για όλα», σχολίασε ο Μαρσέλο.

 

«Ήταν τιμή μου να δουλέψω μαζί σου, να μαθαίνω κάθε μέρα και να νικάμε όλοι μαζί. Όλα αυτά επειδή κατάφερες να κάνεις αυτή την ομάδα κάτι το Ιστορικό… Σου εύχομαι τα καλύτερα!», ήταν τα λόγια του Ίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ