Mπαρτσελόνα: Χειρουργείο ο Τερ Στέγκεν και εκτός για 2-3 μήνες

Mπαρτσελόνα: Χειρουργείο ο Τερ Στέγκεν και εκτός για 2-3 μήνες

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου, με την επιστροφή του Γερμανού να υπολογίζεται σε περίπου 3 μήνες.

Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα και τον Τσάβι, καθώς ο βασικός τερματοφύλακας των Καταλανών θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 31χρονος κίπερ και ένας εκ των αρχηγών των Μπλαουγκράνα θα απουσιάσει για περίπου 3 μήνες, ενώ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ο Τερ Στέγκεν ενημέρωσε το κοινό πως πήρε αυτή την απόφαση σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ομιλία του Καρβαλιάλ, ο Αλβες, ο Μουρίνιο, οι τίτλοι και ο σεβασμός στο ρόστερ…

«Μετά από εντατικές συζητήσεις με την ιατρική ομάδα του συλλόγου και διάφορους ειδικούς που υποστηρίζουν, αποφασίσαμε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Το διάλειμμα προφανώς με ενοχλεί. Είναι η σωστή και ασφαλής απόφαση προκειμένου να επιστρέψω με τις καλύτερες συνθήκες για τον σύλλογό μου, την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της Γερμανίας», ήταν το μήνυμα του Γερμανού.

Ο Τερ Στέγκεν είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και τη φετινή σεζόν έχει 8 clean sheets σε 17 εμφανίσεις. Το κενό που Γερμανού θα καλύψει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Ινιάκι Πένια, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στις 3 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί έως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ