Σε προχωρημένες επαφές με τον Λάουντρουπ η Ρεάλ!

Σε προχωρημένες επαφές με τον Λάουντρουπ η Ρεάλ!

Ο Δανός, που αγωνίστηκε στη βασίλισσα τη διετία 1994-96, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας για πιθανός αντικαταστάτης του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ και όπως είναι φυσικό μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από τα εκατομμύρια των οπαδών της βασίλισσας, αλλά και τον Τύπο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γάλλου στον πάγκο της.

Οπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα The Sun o Μίκαελ Λάουντρουπ συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων και μάλιστα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ!

Ο 53 Δανός, που αγωνίστηκε τη διετία 1994-96 στη Ρεάλ, ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τη το 2000 ας βοηθός στην Εθνική της χώρας του. Εν συνεχεία ακολούθησαν οι Μπρόντμπι, Χετάφε, Σπαρτάκ Μόσχας, Μαγιόρκα και Σουόνσι, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ο Λάουντρουπ βρέθηκε στο Κατάρ και συγκεκριμένα στις Al-Duhail και Αλ Ραγιάν.

Σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Ρεάλ βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον Δανό , με τον ίδιο να δηλώνει περί του θέματος: «Υπάρχουν ήδη πολλοί υποψήφιοι και θα υπάρξουν ακόμη περισσότεροι για τη θέση αυτή. Είναι πιθανό να είμαι ένας από τους πολλούς και είναι πάντα καλό το όνομά μου να ακούγεται για μια δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ