O Toύχελ επικοινώνησε με τον Αραούχο για να τον «ψήσει» να πάει στην Μπάγερν

O Toύχελ επικοινώνησε με τον Αραούχο για να τον «ψήσει» να πάει στην Μπάγερν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία, ο Τόμας Τούχελ επικοινώνησε με τον Ρόναλντ Αραούχο προκειμένου να τον πείσει να πει το «ναι» σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports, ο ίδιος ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Τόμας Τούχελ, επικοινώνησε με τον Ουρουγουανό αμυντικό και του εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει να έρθει στην Μπάγερν είτε φέτος τον χειμώνα είτε το καλοκαίρι, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη της άμυνας των Βαυαρών. Η γερμανική  ομάδα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μια μεγάλη οικονομικά πρόταση έτσι ώστε να αποκτήσει τον 24χρονο άσο από την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Λουκ Σίκμα

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα είναι για την ομάδα του Τούχελ καθώς οι Μπλαουγκράνα υπολογίζουν πολύ στον Αραούχο, ενώ είναι και από τους αρχηγούς της ομάδας, στην οποία αγωνίζεται από το 2018. Ο Αραούχο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπεται ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ!

Ο ίδιος ο Ουρουγουανός, σε σημερινές του δηλώσεις διέψευσε πως υπήρξε συνομιλία με τον Τούχελ, ενώ τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην Μπαρτσελόνα στην οποία θέλει να παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ