Βιγιαρεάλ- Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-3: Οι Βάσκοι «τελείωσαν» το ματς σε δέκα λεπτά

Βιγιαρεάλ- Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-3: Οι Βάσκοι «τελείωσαν» το ματς σε δέκα λεπτά

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν ισοπεδωτική απέναντι στη Βιγιαρεάλ με τους Βάσκους να επικρατούν με 3-0 στο Θεράμικα, υποχρεώνοντας το Κίτρινο Υποβρύχιο στην πρώτη του ήττα μετά την επιστροφή του Μαρθελίνιο στον πάγκο της ομάδας.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε σαν… οδοστρωτήρας από το «Θεράμικα» με τους Βάσκους να επικρατούν με 3-0 της Βιγιαρεάλ πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ από το 38′ έως τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η Σοσιεδάδ επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στις νίκες και ανέβηκε στην 5η θέση, έχοντας πλέον 29 βαθμούς. Από την άλλη, το Κίτρινο Υποβρύχιο γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά την επιστροφή του Μαρθελίνο στο τιμόνι της ομάδας και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μερίνο ύστερα από σέντρα του Τάκε Κούμπο στο 38ο λεπτό. Ο Θουμπιμέντι, τρία λεπτά αργότερα, με ωραίο σουτ μέσα από τη περιοχή διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κούμπο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας το 6ο προσωπικό του γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αλλοίωση αποτελέσματος στην Πάτρα: Πεντακάθαρο φάουλ πριν το 1-1 της Παναχαϊκής (vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ αντέδρασε και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές φάσεις με τους Μπαένα και Μορένο ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον  Ρεμίρο, και έμειναν για δεύτερο παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Μαρθελίνο): Γιόργκενσεν, Πεντράθα, Κουένκα, Αλμπιόλ, Φόιθ, Αλτιμίρα(46’ Ακχομάς), Μπαένα, Παρέχο(90+1’ Τέρατς), Καπού, Μοράλες(73’ Σέρλοθ), Μορένο(90+1’ Μπρέρετον Ντίας)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Αλγουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Τίρνεϊ, Ελουστόντο, Θουμπέλδια(59’ Πατσέκο), Μέντες, Ζακαριάν(77’ Άιχεν), Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μέντεθ(30’ Τουριέντες), Σαντίκ(77’ Κάρλος Φερνάντεθ) , Κούμπο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ