Αταλάντα – Μίλαν 3-2: «Τέζαρε» τη Μίλαν στο 95′ ο Μουριέλ

Αταλάντα – Μίλαν 3-2: «Τέζαρε» τη Μίλαν στο 95′ ο Μουριέλ

Η Μίλαν κρατούσε ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Αταλάντα, στη μάχη που δίνει για το πρωτάθλημα, όμως ο Λουίς Μουριέλ είχε διαφορετική άποψη, πληγώνοντας τους «Ροσονέρι» στο 95'.

H Αταλάντα πανηγύρισε σπουδαία νίκη, με 3-2, κόντρα στη Μίλαν, με εκπληκτικό buzzer beater του Μουριέλ στο 95′  και διατήρησε ζωντανές της ελπίδες της για μία θέση στην τετράδα της Serie A.

Ματσάρα με 5 γκολ και ονειρικό τελείωμα της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους στο Μπέργκαμο, με την Αταλάντα να έχει την υπεροχή, να προηγείται δύο φορές, με τη Μίλαν να απαντά και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Λουκ Σίκμα

Οι «Μπεργκαμάσκι» ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λούκμαν στο 38ο λεπτό, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου o Ζιρού εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Φλορέντσι για να κάνει το 1-1 με κεφαλιά στο 45+3′.

Ο Νιγηριανός πρώτος σκόρερ της Αταλάντα στο πρωτάθλημα πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 55′ για το 2-1, πριν η Μίλαν βρει ξανά απάντηση με τον Λούκα Γιόβιτς στο 80ο λεπτό να σκοράρει σε άδειο τέρμα για το 2-2.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε στην ισοπαλία, ο Καλάμπρια στο 93′ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους «Ροσονέρι» με δέκα παίκτες και δύο λεπτά αργότερα ο Λουίς Μουριέλ με μία εκπληκτική έμπνευση, έκανε ένα τακουνάκι-έργο τέχνης για το τελικό 3-2 στο 95′, για να δώσει τη νίκη στην Αταλάντα.

Με αυτή τη νίκη η Αταλάντα ανέβηκε στην 7η θέση, μόλις στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, ενώ η Μίλαν έμεινε στους 29 βαθμούς, στο -7 από την κορυφή, που βρίσκεται με παιχνίδι περισσότερο από την Ίντερ, η Γιουβέντους.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζιμσίτι, Ντε Ρουν, Σκαλβίνι, Ρουτζέρι(90+8’ Χολμ), Τζαπακόστα, Έντερσον, Πάσαλιτς(87’ Αντόπο), Κουπμάινερς, Λούκμαν(82’ Μίραντσουκ), Ντε Κετελάρε(82’ Μουριέλ)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερνάντες, Λόφτους-Τσικ(70’ Γιόβιτς), Ρέιντερς(88’ Αντλί), Μούσα, Πούλισιτς, Τσουκουέζε(59’ Μπενασέρ), Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ