Μαγιόρκα-Σεβίλλη 1-0: Νέα ήττα για τους Σεβιγιάνους και συνέχεια στο αρνητικό σερί

Μαγιόρκα-Σεβίλλη 1-0: Νέα ήττα για τους Σεβιγιάνους και συνέχεια στο αρνητικό σερί

Η Σεβίλλη γνώρισε ακόμα μία ήττα τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά από τη Μαγιόρκα με 1-0 και παρέμεινε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, ούσα μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα της Σεβίλλης τη φετινή σεζόν. Η κάτοχος του Europa League ηττήθηκε και από την Μαγιόρκα με 1-0 παραμένοντας στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα και μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και 2,5 μήνες ενώ η καρέκλα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα στον πάγκο του συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κάιλ Λάριν στο 110 λεπτό με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια η Σεβίλλη αντέδρασε και ανέβασε την πίεσή της, δημιουργώντας καλές στιγμές για την ισοφάριση. Ωστόσο, οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Ραίκοβιτς ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Ο Σέρβος τερματοφύλακας αντέδρασε εξαιρετικά στις ευκαιρίες των Οκάμπος και Εν Νεσίρι συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Θυμήθηκαν τον Ιβάν Σαββίδη με το όπλο!

Η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει στ0 63′ με τον Πεδρόσα, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού χρησιμοποίησε το χέρι του στην αρχή της φάσης.

Μαγιόρκα (Αγκίρε): Ραίκοβιτς, Κόστα (70’ Λάτο), Νάσταζιτς, Ράιλο, Βαλιέντ (69’ Γκονθάλεθ),  Μαφέο, Νταρντέρ (81’ Μορλάνες), Κόστα, Μασκαρέλ, Ροντρίγκεζ (81’ Σάντσεθ), Λάριν (64’ Πρατς)

Σεβίλλη (Αλόνσο): Ντμίτροβιτς, Πεδρόσα, Ράμος, Γκουντέλι, Σάντσεθ(88’ Σάλας), Σο (83’ Τόρες), Σουμαρέ, Ράκιτιτς, Λουκεμπάκιο (33’ Γιανουζάι), Οκάμπος, Εν Νεσίρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ