Ίντερ – Ουντινέζε 4-0: Υπόθεση επτά λεπτών η επιστροφή στην κορυφή για τους «νερατζούρι»

Ίντερ – Ουντινέζε 4-0: Υπόθεση επτά λεπτών η επιστροφή στην κορυφή για τους «νερατζούρι»

Με τρία γκολ μέσα σε επτά λεπτά προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Ίντερ «καθάρισε» την Ουντινέζε (4-0) και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A.

Επιστροφή στην κορυφή με νέο σόου για την Ίντερ! Μετά τον θρίαμβο επί της Νάπολι, οι «νερατζούρι» επικράτησαν εύκολα με 4-0 της Ουντινέζε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τη 15η αγωνιστική της Serie A, αφήνοντας ξανά τη Γιουβέντους στο -2. Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πέτυχε τρία γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Η Ίντερ ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Λαουτάρο στο 10′, κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαλχάνογλου στο 37′. Οι «νερατζούρι» έκαναν και το 2-0 στο 42′ με διαγώνιο σουτ του Ντιμάρκο από ασίστ του Τσαλχάνογλου ενώ δύο λεπτά μετά έφτασαν και στο 3-0 με γύρισμα του Μχιταριάν και γκολ του Τουράμ από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Η «απελευθέρωση» του Τόμας Γουόκαπ (vids)

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ, αλλά η Ίντερ βρήκε ακόμη ένα γκολ με ωραίο σουτ του Λαουτάρο έξω από την περιοχή για το 4-0 στο 84′. Λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί ένα γκολ του Λούκα για την Ουντινέζε καθώς υπήρχε οφσάιντ στη φάση.

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπίσεκ, Μπαζτόνι (56’ Κάρλος Αουγούστο), Ντιμάρκο (71’ Κουαδράδο), Μπαρέλα, Μχιταριάν (79’ Σένσι), Τσαλχάνογλου (71’ Ασλάνι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ (56’ Αρναούτοβιτς)

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Φερέιρα, Καμπασελέ, Πέρες, Ζεμούρα (86′ Θάραγα), Εμποσελέ (62’ Κρίστενσεν), Σάμαρντζιτς (62’ Λόβριτς), Γουάλας, Παγέρο (86′ Εχιζίμπουε), Περέιρα, Λούκα (75’ Τοβέν).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ