Πρώτη ισπανική ομάδα που έβαλε στη λίστα της τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Πρώτη ισπανική ομάδα που έβαλε στη λίστα της τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ απολύθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από λίγες ημέρες και ήδη ομάδα από την Ισπανία τσεκάρει την περίπτωσή του 42χρονου προπονητή

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό προπονητή να αποχωρεί μετά από λίγους μήνες παρουσίας στους Ερυθρόλευκους. Ωστόσο ο 42χρονος τεχνικός έχει πέραση στην ισπανική αγορά, και όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα ήδη μία ομάδα από την χώρα της Ιβηρικής έχει τσεκάρει την περίπτωσή του για την ανάληψη της τεχνική της ηγεσίας.

Όπως αναφέρει το «Inglesia en Directo» η Αλμερία, η οποία βρίσκεται στη τελευταία θέση της Λα Λίγκα σκέφτεται να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή αφού έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς. Μάλιστα, χθες η Αλμερία αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας, αφού ηττήθηκε από την Μπαρμπάρτρο, ομάδα τέταρτης εθνικής κατηγορίας, με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ρέντη

Η διοίκηση της Αλμερία έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντίεγκο Μαρτίνεθ, καθώς θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου και να τον οδηγήσει στην σωτηρία από τον υποβιβασμό.

Η Αλμερία, ξεκίνησε την σεζόν με τον Βιθέντε Μορένο στον πάγκο της και στη συνέχεια ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας ο Γκαίθκα Γκαριτάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ