Κριστιάνο Ρονάλντο : Οι αξιώσεις του άφησαν…άφωνο τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

Κριστιάνο Ρονάλντο : Οι αξιώσεις του άφησαν…άφωνο τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

Οπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, ο Πορτογάλος σταρ απαιτεί 50.000.000 ευρώ ετησίως προκειμένου να ανανεώσει για τρία ακόμη χρόνια. Αρνητικός παρουσιάζεται ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η παραμονή ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και όπως είναι φυσικό τόσο οι οπαδοί της βασίλισσας όσο και ο διεθνής κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Μετά τον τελικό του Champions League, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του και τώρα σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, φέρεται να αξιώνει ένα… τρελό ποσό προκειμένου να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει η El Confidencial, ο 33χρονος επιθετικός ζήτησε το ασύλληπτο ποσό των 80.000.000 ετησίως προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» στον Φλορεντίνο Πέρεθ! Βεβαίως μιλάμε για μικτά, με το καθαρό ποσό να ανέρχεται στα 50.000.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με το εν λόγο ρεπορτάζ, στόχος του Ρονάλντο είναι να γίνει ο πιο υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ξεπερνώντας τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Πάντα σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Πέρεθ δεν έχει καμία πρόθεση να προσφέρει αυτό το ποσό στον CR7 καθώς ο τελευταίος βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του. Συνεπώς ο Πέρεθ δεν θέλει να εκταμιεύσει 240.000.000 εκατομμύρια (μικτά) ακόμη και για έναν παίκτη σαν τον Ρονάλντο, ο οποίος θα λάβει αυτά τα χρήματα για το 34ο, το 35ο και το 36ο έτος της ηλικίας του.

Πλέον περιμένουμε το επόμενο διάστημα ώστε να δούμε την εξέλιξη του θέματος. Άλλωστε υπάρχει και το Μουντιάλ και πολλά μπορεί να προκύψουν από εκεί όσον αφορά τα μεταγραφικά της Ρεάλ σε σχέση και με τον Ρονάλντο.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι για την απόκτηση ενδιαφέρον έχουν δείξει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ