Η Ρεάλ σκέφτεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Ποτσετίνο

Η Ρεάλ σκέφτεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Ποτσετίνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να αποσυρθεί άμεσα από τη διεκδίκηση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αφότου ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του Αργεντινού για ορισμένους παράγοντες της υπόθεσής του.

Σοβαρά εμπόδια στην υπόθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο προκύπτουν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε σημείο που η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να αποσύρει το ενδιαφέρον της, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «COPE». Συγκεκριμένα, η κατάσταση δυσκόλεψε ιδιαίτερα όταν ο εκπρόσωπος του Αργεντινού τεχνικού γνωστοποίησε σε άνθρωπο των «μερένγκες» ότι δεν υφίσταται ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού με την Τότεναμ.

Κατόπιν αυτής της πληροφόρησης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης σκέφτεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της και να στραφεί σε άλλες λύσεις, γνωρίζοντας και την απροθυμία των Λονδρέζων να παραχωρήσουν τον προπονητή τους. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η διοίκηση της Ρεάλ αναλογίζεται και το μεγάλο χρονικό διάστημα που είχαν διαρκέσει οι διαπραγματεύσεις για τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ, κάτι που αν ισχύσει και τώρα, θα δημιουργήσει πρόβλημα στο σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, καθώς οι Μαδριλένοι θέλουν να ανακοινώσουν τον νέο τεχνικό τους πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Φυσικά, το ότι ο Ποτσετίνο δεν προτίθεται να αποτελέσει σύμμαχο των «μερένγκες» παίζει το ρόλο του, αφού ο Αργεντινός δεν φέρεται να επιθυμεί να πιέσει τη διοίκηση της Τότεναμ για την παραχώρησή του, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχει μόλις ανανεώσει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα. Πάντως, παρότι η Ρεάλ είχε θέσει τον πρώην προπονητή της Σαουθάμπτον ως πρώτο στόχο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, υπάρχουν επιπλέον λύσεις στη σχετική λίστα της, όπως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της, Γκούτι, και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ