Θέλτα – Γρανάδα 1-0: Νίκη μετά από 3,5 μήνες για την ομάδα του Μπενίτεθ

Θέλτα – Γρανάδα 1-0: Νίκη μετά από 3,5 μήνες για την ομάδα του Μπενίτεθ

Μετά από 3,5 μήνες και 12 ματς χωρίς νίκη στη La Liga, η Θέλτα επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Θέλτα ήταν με την… πλάτη στον τοίχο έπειτα από 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη (6 ισοπαλίες, 6 ήττες) και δεν είχε το παραμικρό περιθώριο για άλλη απώλεια στο ντέρμπι της «ουράς» με τη Γρανάδα για τη 17η αγωνιστική της La Liga.

Κι έστω και δύσκολα έφτασε σε μία υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 που την «ξεκόλλησε» για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες απ’ την τριάδα του υποβιβασμού και της προσέφερε μία βαθιά, βαθμολογική «ανάσα».

Διαβάστε επίσης: Οι χαμηλές «πτήσεις» του ΜακΚίσικ και το 8% που έχει εξήγηση (pics, vids)

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Βίγκο σημείωσε στο 20ό λεπτό ο Λάρσεν μετά από ασίστ του Νούνιες, με τη Θέλτα να ολοκληρώνει τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του αρχηγού της Ιάγο Άσπας στο 80′ με απευθείας κόκκινη, χωρίς ωστόσο αυτό να της κοστίσει στο φινάλε.

Θέλτα: Γκουαΐτα, Ρίστιτς, Βάσκεθ (62′ Μινγκέθα), Ντομίνγκες, Νούνιες, Ντότορ (90’+1′ Μπέλτραν), Τάπια, Μπαμπά (72′ Δουβίκας), Τσέρβι, Άσπας, Στραντ Λάρσεν (72′ Ντε λα Τόρε)

Γρανάδα: Φερέιρα, Μικέλ, Σάντσες (82′ Καγεχόν), Τορέντε, Νέβα (82′ Φερνάντες), Γκουμπάου, Θαραγόθα, Σέρχιο Ρουίθ (90′ Πουερτας), Βιγιάρ (71′ Μελένδο), Ουζούνι, Μπογέ (82′ Ντιντιού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ