Αλλάζει ξανά προπονητή η Σεβίλλη – Τέλος ο Αλόνσο από τον πάγκο της (pic)

Αλλάζει ξανά προπονητή η Σεβίλλη – Τέλος ο Αλόνσο από τον πάγκο της (pic)

Άνω-κάτω είναι η Σεβίλλη, που αποφάσισε να απολύσει τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μόλις τον Οκτώβριο.

Λίγη ώρα μετά το νέο «χαστούκι» που δέχτηκε στη LaLiga, αυτή την φορά από την Χετάφε με 3-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και σε συνδυασμό με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα μετά την ήττα από τη Λανς (2-1), η διοίκηση της Σεβίλλης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Ανδαλουσιάνοι μετά την αποψινή εντός έδρας αποτυχία τους συμπλήρωσαν 10 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και η απομάκρυνση του 48χρονου Ουρουγουανού προπονητή ήταν… «μονόδρομος», παρότι είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μόλις τον περασμένο Οκτώβριο αντικαθιστώντας τον Μεντιλιμπάρ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν αποτελεί, πλέον, μέλος της Σεβίλλης. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του προπονητή της πρώτης ομάδας. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ