Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι αποκάλυψε την κατάσταση στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τη Βαλένθια (pic)

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι αποκάλυψε την κατάσταση στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τη Βαλένθια (pic)

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Μεστάγια» και αρκέστηκε στον έναν της ισοπαλίας με τη Βαλένθια (1-1). Τι είπε ο Τσάβι για τα αποδυτήρια της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα αν κι προηγήθηκε με 1-0 στο 55′ χάρη στο γκολ του Φέλιξ, δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Βαλένθια με την οποία μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Ο Τσάβι στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως είναι στεναχωρημένος και πως η ομάδα του έπαιξε αρκετά καλά ώστε να πάρει τη νίκη. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια των Καταλανών και παραδέχθηκε πως αυτά είναι αναστατωμένα.

Διαβάστε επίσης: Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1-1: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Καταλανοί

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε στο σωστό δρόμο. Προφανώς πρέπει να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε τίτλους και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Τα αποδυτήρια είναι αναστατωμένα, απογοητευμένα, όπως και εγώ, γιατί παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, αρκετά καλό για να κερδίσουμε».

Οι μπλαουγκράνα με αυτή την ισοπαλία έμειναν ακόμη πιο πίσω στο κυνήγι του τίτλου καθώς πλέον βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Χιρόνα με αγώνα παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ