Ράκιτιτς: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη καριέρα μου»

Ράκιτιτς: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη καριέρα μου»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Σεβίλλης από την Χετάφε ανέφερε ότι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του

Η Σεβίλλη γνώρισε την ήττα από την Χετάφε (3-0) χθες βράδυ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και «βυθίστηκε» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, ούσα πλέον στην 16η θέση ισόβαθμη με τη Κάντιθ και τη Θέλτα.

Ο αρχηγός των Ανδαλουσιάνων, Ιβάν Ράκιτιτς, μίλησε μετά το παιχνίδι και την απόλυση του προπονητή του, Ντιέγκο Αλόνσο, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και τόνισε ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη καριέρα του. Ακόμα, ανέφερε δεν ευθύνεται ο πρώην προπονητής του για αυτή τη κατάσταση και όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει πως μπορούν να διορθώσουν τα λάθη τους.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μάρκο Σίλβα στην Premier League – Κινδυνεύει με τιμωρία

«Είμαι άσχημα. Δεν είμαι καλά, όλοι στο αποδυτήρια δεν είναι καλά, όλοι εμείς που φοράμε την φανέλα της Σεβίλλης θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο μας, από τους οπαδούς μας, από αυτούς που μας υποστηρίζουν σε κάθε μας. Ζητώ συγγνώμη και υπόσχομαι περισσότερη δουλειά από ποτέ. Είναι η πιο δύσκολη, θλιβερή και πιο περίπλοκη στιγμή της καριέρας μου, αλλά δεν θα τα παρατήσω μέχρι να επαναφέρω τη Σεβίλλη εκεί που ανήκει», είπε αρχικά ο Κροάτης.

«Υπόσχομαι τη συμμετοχή όλων για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντιέγκο (σ.σ. Αλόνσο) για όλη τη δουλειά του, για όλα όσα μας έδωσε και ζητώ συγγνώμη που δεν βγήκαν στο γήπεδο όλα όσα έχουμε προετοιμάσει. Είναι καιρός να μην μιλάμε πολύ και ζητώ και πάλι συγγνώμη. Είναι εύκολο να μιλάς όταν κερδίζεις πράγματα και να πανηγυρίζεις. Γι’ αυτό βάζω τον εαυτό μου μπροστά. Είμαι ο αρχηγός και ο πιο υπεύθυνος για την ομάδα. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση».

«Το παιχνίδι εξηγεί αυτό που μας συμβαίνει. Στο πρώτο γκολ κάνουμε ένα λάθος και αμέσως το πληρώνουμε. Το ίδιο και στο τρίτο. Είναι λίγο σαν την κατάσταση μας . Αυτό τα εξηγεί όλαΑυτό που μπορώ να κάνω είναι να υποσχεθώ μέγιστη δουλειά. Ευχαριστώ τον κόσμο και ζητώ ξανά συγγνώμη. Θα δουλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση», επανέλαβε ο αρχηγός της Σεβίλλης.

Ο Ράκιτιτς κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να το σηκώσουμε μόνοι μας αυτό το φορτίο. Ζητώ τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα, δουλειά, προσπάθεια, τα πάντα. Να αφιερώσουμε 24 ώρες σε αυτό που κάνουμε, να προετοιμαστούμε καλά γιατί πρέπει να πάμε στη Γρανάδα για να κερδίσουμε»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ