Χαμός με Μάρκο Σίλβα στην Premier League – Κινδυνεύει με τιμωρία

Χαμός με Μάρκο Σίλβα στην Premier League – Κινδυνεύει με τιμωρία

Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε τα παράπονά του από τη διαιτησία στο Νιούκαστλ-Φούλαμ και πλέον κινδυνεύει να τιμωρηθεί.

Η Φούλαμ θέλει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη χθεσινή βαριά ήττα με 3-0 από τη Νιουκάστλ για την 17η αγωνιστική της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 220 λεπτό λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Χιμένεθ και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλησαν κατά της ομάδας του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την λήξη του αγώνα εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία για την οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε πως έδωσε φάουλ στην ομάδα του για τα 21 πρώτα λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι αποκάλυψε την κατάσταση στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τη Βαλένθια (pic)

Αντιθέτως, τόνισε πως σε κάθε κατοχή της Νιουκάστλ σφυριζόταν κι ένα φάουλ από έναν διαιτητή που δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία, Πλέον, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κινδυνεύει με βαριά ποινή από τη διοργανώτρια αρχή λόγω της συμπεριφοράς του.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα απογοητευτικό απόγευμα. Ήταν πιθανότατα το ήσυχο ματς που χρειαζόταν η Νιούκαστλ μετά από έναν αγώνα Champions League. Δεν φταίμε εμείς για αυτό.

Πριν από την κόκκινη κάρτα υπήρχε ξεκάθαρη αγκωνιά από τον Λασέλς. Ήξερε ότι ο Χιμένες ήταν εκεί και είχε παρατεταμένο τον αγκώνα του. Μέχρι το 21ο λεπτό ο διαιτητής δεν μας έδωσε ούτε ένα φάουλ. Για τη Νιούκαστλ κάθε φάση ήταν φάουλ.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο διαιτητής πρέπει να έχει την ικανότητα να αντέξει την πίεση του κοινού. Η Premier League πρέπει να ορίζει διαιτητές με εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν την πίεση. Αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα διαιτητή που δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστή αυτή την πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ