Προπονητής Χιρόνα: «Η νοοτροπία της ομάδας με κάνει να ελπίζω»

Προπονητής Χιρόνα: «Η νοοτροπία της ομάδας με κάνει να ελπίζω»

Ο προπονητής της Χιρόνα, Μίτσελ, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Αλαβές παρουσιάστηκε προσγειωμένος, όμως τόνισε ότι η νοοτροπία της ομάδας του τον κάνει να ελπίζει.

Η Χιρόνα συνεχίζει τη τρελή της πορεία στη La Liga και κάνει όνειρα τίτλου καθώς μετά τη χθεσινή της νίκη επί της Αλαβές με 3-0, αναρριχήθηκε ξανά στη κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, ούσα στο +2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Χιρόνα, Μίτσελ, μετά την νίκη επί της Αλαβές, παρουσιάστηκε προσγειωμένος στην συνέντευξη τύπου και ανέφερε ότι η ομάδα του πηγαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι η νοοτροπία των παικτών του είναι αυτή που τον κάνει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα έκπληξη «φουλάρει» για την υπογραφή του Ουάρντα

«Απομένουν δύο παιχνίδια ακόμα για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάρτσα, Ατλέτικο, ομάδες που έχουν κερδίσει πρωταθλήματα. Αυτοί οι παίκτες γράφουν ιστορία και σήμερα έχουμε ελαχιστοποιήσει τις αρετές του αντιπάλου. Έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι χρειαζόμασταν και το επίπεδο των παικτών μου είναι πολύ υψηλό», ανέφερε αρχικά o 48χρονος προπονητής.

«Αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι το γκολ και το καταφέραμε  καλά  και σήμερα. Και οι ευκαιρίες μας είναι πολύ ξεκάθαρες. Βάζουμε πολλές φορές την μπάλα μέσα στη περιοχή και πάντα έχουμε το πλεονέκτημα να σκοράρουμε. Περισσότερο από την ποιότητα των πλάνων που κάνεις. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κατοχή με τον Ντόβμπικ, ότι θα ερχόταν να πάρει τη μπάλα και να δημιουργήσει».

Τέλος, ο Μίτσελ τόνισε ότι δεν ξέρει τι θα πετύχει η ομάδα του στο μέλλον, αλλά οι παίκτες του τον κάνουν να αισιοδοξεί. «Δεν είμαστε μελλοντολόγοι, σκεφτόμαστε μόνο την Μπέτις, που θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Σήμερα είμαστε εδώ εξαιτίας των αρετών που έχουμε στο παιχνίδι μας, η Ρεάλ είναι πολύ καλή και η Μπάρτσα και η Ατλέτικο θα προσθέσουν πολλούς βαθμούς. Το πρωτάθλημά μας είναι για να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όταν φτάσουμε στην 30η αγωνιστική να δούμε πού μπορούμε να πάμε. Η νοοτροπία ων παικτών μου με κάνει να αισιοδοξώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ