Νίκη-ανάσα για το Αιγάλεω (1-0), μοιρασιά στο ντέρμπι του Ιωνικού με τα Χανιά (1-1)

Νίκη-ανάσα για το Αιγάλεω (1-0), μοιρασιά στο ντέρμπι του Ιωνικού με τα Χανιά (1-1)

Το Αιγάλεω πήρε σημαντική νίκη επί του Τηλυκράτη Λευκάδας και ανάσανε βαθμολογικά, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Χανιά και Ιωνικό έληξε ισόπαλο 1-1

Nότιος Όμιλος

Το Αιγάλεω υποδέχτηκε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 συνεχόμενες ήττες. Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Νίκου Παντέλη στον πάγκο της ομάδας νίκησαν με 1-0 την ομάδα από τη Λευκάδα χάρις στο γκολ του Ραμίρεζ στο 46ο λεπτό και  πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 11 βαθμούς και την 9η θέση. Αντίθετα, ο Τηλυκράτης έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις 8 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Το θεώρημα του «μηδέν» και ο πρώτος… πόντος του Κάρλος

Αιγάλεω (Παντέλης): Κατσιμήτρος, Τάμπας, Μπλάκσον (66′ Παυλάκης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (88′ Χατζηδίμπας), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (74′ Καμαρά), Σταμένκοβιτς (74′ Ζυγκερίδης), Ραμίρεζ (66′ Νταβιώτης), Βάρκας.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Παρδαλός, Ανδρέου, Γιαννιώτης, Κωστόπουλος (73′ Καταγής), Τόσκα, Ζδράβος, Σπανουδάκης, Ρίζος, Μπελεβώνης, Περιστέρης (73′ Ρίβας), Ντοναλντόνι (84′ Κατσής).

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, όπου τα Χανιά υποδέχτηκαν τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με το αυτογκόλ του Ζάχαβι, με την ομάδα της Νίκαιας να απαντάει μετά από 10 λεπτά με τον Γκίνι. Τα Χανιά έμειναν για τρίτο παιχνίδι μακριά από και έχασαν έδαφος στη μάχη της κορυφής, μένοντας στη δεύτερη θέση και στους 23 βαθμούς, στο -1 από την Καλλιθέα. Από την άλλη ο Ιωνικός, βρίσκεται εκτός τροχιάς play-off, όντας στην 6η θέση με 19 βαθμούς.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι, Σιλά, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσορνομάζ, Λεμονής, Ντίας, Ελευθεριάδης, Μάνος, Μάναλης.

Ιωνικός (Σίμος): Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασουλής, Κόνσολα, Ντάουντα, Γκονσάλβες, Ζάχαβι, Σαλαζάρ, Γιακουμάκης, Σερπέζης, Γκίνη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο 16/12
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β 0-1
(10’ Μπαγκαλιάνης)

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β 0-0

Κυριακή 17/12
Παναχαϊκή-Athens Kallithea 1-1
(42΄Πατρινός – 36′ Λουκίνας)

Διαγόρας Ρόδου-Γιούχτας 2-0
(75? πεν. Μανιάς, 80′ Λούκιτς)

Τρίτη 19/12
Αιγάλεω-Τυληκράτης Λευκάδας 1-0
(46′ Ραμίρες)

Χανιά-Ιωνικός 1-1
(20′ αυτ. Ζάχαβι – 30′ Γκίνη)

Η επόμενη (13η) αγωνιστική:
Ιωνικός-Ηλιούπολη
Ολυμπιακός Β-Athens Kallithea
Παναθηναϊκός Β-Παναχαϊκή
Τυληκράτης Λευκάδας-Χανιά
Γιούχτας-Καλαμάτα
Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ