Βαγιεκάνο – Βαλένθια 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «λυτρωτή» Κανός

Βαγιεκάνο – Βαλένθια 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «λυτρωτή» Κανός

Το πρώτο γκολ του Σέρτζι Κανός με τη φανέλα της Βαλένθια, οδήγησε τις «νυχτερίδες» στην πρώτη τους νίκη μετά από πέντε ματς, με το 1-0 στην έδρα της Βαγιεκάνο.

Επιτέλους νίκη για τη Βαλένθια, με σκόρερ τον Σέρχι Κανός! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «νυχτερίδων» μετά από 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και της έδωσε σημαντικό διπλό με 1-0 στην έδρα της Βαγιεκάνο, για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Μαμαρντασβίλι και Ντιμιτριέφσκι κράτησαν όρθιες τις δύο ομάδες όποτε χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο 60′ η Βαλένθια κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Κανός με ωραίο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 90′ αποβλήθηκε μέσω VAR ο Κορέια.

Διαβάστε επίσης: Πως η οικογένεια Στάνκοβιτς σε ένα 24ωρο βρήκε μπροστά της δύο φορές τον Ολυμπιακό

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Τσαβαρία, Ράτιου(80’ Φαλκάο), Μούμιν, Λεζέν, Ντε Φρούτος(70’ Μπεμπέ), Σις, Λόπες(70’ Πέρεθ), Ίσι(80’ Άλβαρο), Καμέγιο(69’ Ντέκα), Ντε Τομάς

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Ντιακαμπί, Μοσκέρα, Βάσκες(71’ Φουλκιέ), Κανός, Γκιγιαμόν, Πεπέλου, Λόπεθ(70’ Φραν Πέρεθ), Αμαλά(90+2’ Παουλίστα), Ντούρο(82’ Γιάρεμτσουκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ