Έντρικ: «Όνειρό μου η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλω να παίξω με τον Εμπαπέ»

Έντρικ: «Όνειρό μου η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλω να παίξω με τον Εμπαπέ»

Ο Έντρικ μίλησε για την επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για την περίπτωση να αγωνιστεί στο πλάι του Κιλιάν Εμπαπέ.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την Παλμέιρας, ο Εντρικ απολαμβάνει τις διακοπές του, πριν ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον ερχόμενο Ιούλιο, όταν και θα γίνει 18 ετών.

Με την μεταγραφή του να υπολογίζεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ από τους «μερένχες», ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός απασχόλησε αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Κάποια στιγμή έγινε πολύς λόγος για τους Χάαλαντ και Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και τότε υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι και την Παρί ΣΖ. Με ενδιέφερε πολύ και αυτές θα ήταν εξαιρετικές επιλογές. Μου άρεσε η ιδέα της Premier League, του Λονδίνου, αλλά και το γεγονός ότι τα αγγλικά είναι η κυρίαρχη γλώσσα στον κόσμο. Ωστόσο, πάντα ήμουν σαφής προς τον μάνατζερ μου, ότι το όνειρό μου ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός μιλώντας στο «Athletic».

Παρ’ όλα αυτά, ο Εντρικ δεν αποκλείει την ιδέα να παίξει με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο μέλλον και στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Θέλω απλώς να είμαι χαρούμενος παίζοντας ποδόσφαιρο όπως πάντα ήθελα να κάνω. Προφανώς, εάν μπορώ να παίξω με τον Βινίσιους Τζούνιορ, τον Ροντρίγκο ή τον Κιλιάν, θα είναι κάτι πολύ καλό. Όμως ο Φλορεντίνο (σ.σ. Πέρεθ) και όλοι οι άνθρωποι γύρω του ξέρουν τι να κάνουν και τι θα είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες στην ομάδα και η ομάδα θα εξελίσσεται διαρκώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ