Μπαρτσελόνα – Αλμερία 3-2: Το έκανε ντέρμπι με την ουραγό και την «λύτρωσε» ο Ρομπέρτο

Μπαρτσελόνα – Αλμερία 3-2: Το έκανε ντέρμπι με την ουραγό και την «λύτρωσε» ο Ρομπέρτο

Η Μπαρτσελόνα έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην ουραγό Αλμερία, αλλά χάρη σε δύο γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο επέστρεψε στις νίκες με 3-2.

Πολύ κοντά σε νέα γκέλα έφτασε η Μπαρτσελόνα, αλλά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχι Ρομπέρτο που πέτυχε δύο γκολ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της ουραγού Αλμερία στο Μονζουίκ για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι και έφτιαχναν εύκολα ευκαιρίες, αλλά έπεσαν πάνω στον τρομερό Μαξιμιάνο. Στο 33′ ο τερματοφύλακας της Αλμερία απέκρουσε την κεφαλιά του Αραούχο και ο Ραφίνια από κοντά έκανε το 1-0.  Στο 41′ όμως ο Αρίμπας έβγαλε στον Μπαπτιστάο που έφυγε μόνος με τον Πένια και τον πλάσαρε για το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Τον κράτησαν Βεργέτης, Τσαγκαράκης, το «καθάρισε» ο Γερεμέγεφ

Η Μπαρτσελόνα έχασε σωρεία ευκαιριών στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 60′ ο Σέρχι Ρομπέρτο με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-1. Κι όμως, πάλι είχε απάντηση η Αλμερία που έφτασε στο 2-2 στο 71′ με τον Έντγκαρ μετά από λάθος συνεννόηση των Πένια και Αραούχο.

Στο 77′ ο Γκουντογκάν έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά και στο 83′ ο Λεβαντόφσκι πέρασε για τον Σέρτζι Ρομπέρτο που κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και πάσαρε για το 3-2. Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Ρομπέρτο είχε και δοκάρι για να κάνει χατ-τρικ.

Μπαρτσελόνα: Πένια, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπαλντέ, Κρίστενσεν (46’ Κουντέ), Κανσέλο, Αραούχο, Γκουντογκάν, Φερμίν (67’ Ρομέου), Ραφίνια (75’ Γιαμάλ), Ζοάο Φέλιξ (46’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι

Αλμερία: Μαξιμιάνο, Έντγκαρ, Τσούμι, Πόθο (64’ Μέντες), Μοντές, Ακιέμε, Μαμπά, Λοπί, Αρίμπας, Ραμαζάνι (76’ Λατσάρο), Μπαπτιστάο (76’ Εμπαρμπά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ