Ίσκο : «Μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στη Ρεάλ ο Ζιντάν»

Ίσκο : «Μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στη Ρεάλ ο Ζιντάν»

Ο Ίσκο δήλωσε πως θα ήθελε την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Ίσκο λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας παραχώρησε συνέντευξη για την Εθνική Ισπανίας, αλλά και για την απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για στον πρώην προπονητή του με τα  καλύτερα λόγια και τόνισε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στη βασίλισσα, βάζοντας τέλος στις φήμες πως οι δυο τους είχαν κακές σχέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίσκο:

Για τον Ζιντάν: «Είναι κρίμα που έφυγε έτσι, γιατί μας είχε βοηθήσει πολύ να πετύχουμε. Ήταν εκείνος που πήρε όμως την απόφαση αυτή, οπότε αν αυτό τον κάνει χαρούμενο, τότε χαίρομαι για εκείνον. Ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να επιστρέψει».

Για το Μουντιάλ: «Είναι φυσικά μία σπουδαία διοργάνωση και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω σε αυτή με την Εθνική ομάδα. Η σχέση μου με τον προπονητή είναι εξαιρετική και τον γνωρίζω από τις μικρές ομάδες.

Για τον επόμενο προπονητή: «Δεν μπορούμε να κοιτάμε το παρελθόν. Ο Ζιντάν έφυγε από την ομάδα και τώρα όποιος και να έρθει, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ