Το πρώτο μωρό του 2024 στην Ισπανία ονομάστηκε Κιλιάν

Το πρώτο μωρό του 2024 στην Ισπανία ονομάστηκε Κιλιάν

Το «σίριαλ» για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται

Το «σίριαλ» για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται, με τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται μερικά… βήματα πριν υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και του γαλλικού Τύπου.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έκανε μία τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον Μπαπέ στο Παρίσι, δηλώνοντας δημοσιίως οτι το καλύτερο για τον 25χρονο άσο είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ωστόσο στην Ισπανία, φαίνεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, έχει ισχυρό αντίκτυπο.

Απόδειξη αυτής της διαπίστωσης είναι το γεγονός ότι το πρώτο μωρό του 2024 στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, θα πάρει το όνομα του, γεγονός αρκετά σπάνιο, καθώς μόλις τρία (!) από τα 10.000 παιδιά στην Ισπανία, ονομάζονται Κιλιάν.

Οπως αποκάλυψε σχετικά η ιστοσελίδα «Relevo», ο ευτυχής μπαμπάς είναι ποδοσφαιρόφιλος και αποφάσισε να ονομάσει το μωρό, Κιλιάν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το 2020 έως το 2022, 292 παιδιά που γεννήθηκαν στην Ισπανία, ονομάσθηκαν Κιλιάν. Αριθμός κατά 13 άτομα περισσότερα σε σχέση με την περίοδο 2010-2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ