Μπέτις-Γρανάδα 1-0: Ο Ίσκο έδωσε την λύση και «βύθισε» την Γρανάδα

Μπέτις-Γρανάδα 1-0: Ο Ίσκο έδωσε την λύση και «βύθισε» την Γρανάδα

Η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της Γρανάδα στο «Μπενίτο Βιλιαμαρίν» χάρις στο γκολ του Ίσκο. Βασικός για τους Ανδαλουσιάνους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Επιτέλους νίκη για την Μπέτις. Οι Βερδιμπλάνκος μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα επικράτησαν με 1-0 της Γρανάδα με τον Ίσκο να σκοράρει στο 76ο  λεπτό και να χαρίζει στην ομάδα τους τρεις βαθμούς την νίκης. Βασικός για τους γηπεδούχους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Στην 19η θέση με 11 βαθμούς η Γρανάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Ο Μπρινιόλι αποφάσισε να μη συνεχίσει σε μας»

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό χωρίς πολλές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές η Μπέτις προηγήθηκε με τον Ίσκο 76ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 82΄ με τον Ουρουγουανό, Αρέσο, αλλά το γκολ δε μέτρησε καθώς όπως διαπιστώθηκε από το VAR υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Μπέτις: Σίλβα, Ρουιμπάλ (50’ Μπούστο), Πετσέλα, Παπασταθόπουλος, Άμπνερ, Ρόκα, Κουαρδάδο, Ενρίκε, Ίσκο, Πέρεθ (19’ Ντιαό), Γουίλιαν Ζοσέ (69’ Φεκίρ)

Γρανάδα: Μπατάλια, Μέντεζ (90’ Μελέντο), Πιατκόφσκι, Μιγκέλ, Κάρλος Νέβα, Σαραγόσα, Ρουίθ (68’ Γκουμπάου), Βιγιάρ (86’ Ονγκλά), Καγιεχόν (68’ Αρέσο), Ουζουνί (86’ Πουέρτας), Μπογιέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ