Η απίθανη επίδοση του Άσπας που μόνο οι Μέσι, Σουάρες και Μπενζεμά έχουν ξεπεράσει (pic)

Η απίθανη επίδοση του Άσπας που μόνο οι Μέσι, Σουάρες και Μπενζεμά έχουν ξεπεράσει (pic)

Ο Ιάγκο Άσπας έφτασε τα 150 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και σημείωσε μια ιδιαίτερη επίδοση την οποία μόνο οι Μέσι, Σουάρες και Μπενζεμά έχουν ξεπεράσει

Ο Ιάγκο Άσπας συνεχίζει να γράφει ιστορία με την φανέλα της Θέλτα. Ο 36χρονος επιθετικός των Γαλιθιάνων σκόραρε στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Μαγιόρκα (1-1) για την 20η αγωνιστική της La Liga και έφτασε τα 150 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ο στόχος του Καρβαλιάλ και ο… Καρβάλιο

Ο Ισπανός επιθετικός την τελευταία 10ετία έχει σκοράρει 150 γκολ (148 με την Θέλτα και 2 με την Σεβίλλη) και είναι μόλις ο 4ος ποδοσφαιριστής που φτάνει αυτόν τον αριθμό. Οι μόνοι που έχουν πετύχει περισσότερα γκολ σε αυτό το διάστημα είναι οι τρεις κορυφαίοι επιθετικοί που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Ισπανία. Ο λόγος, φυσικά, για τους Λιονέλ Μέσι (188) , Λουίς Σουάρες (160) και Καρίμ Μπενζεμά (151), οι οποίοι είναι οι μόνοι που περνάνε τον Άσπας σε αυτή την κατηγορία.

Βέβαια, το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μαγιόρκα είναι ιδιαίτερο και για ακόμη ένα λόγο για 36χρονο επιθετικό της Θέλτα. Ο Άσπας έγινε, μόλις, ο 15ος Ισπανός που φτάνει τα 150 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και μόλις ο δεύτερος από την Γαλικία, μετά τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Παχίνιο, ο οποίος είχε σκοράρει συνολικά 212 φορές την περίοδο 1944-1956.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ