Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο Μοράτα την έστειλε στην τετράδα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο Μοράτα την έστειλε στην τετράδα

Το τέρμα του Άλβαρο Μοράτα ήταν αρκετό για την Ατλέτικο ώστε να επικρατήσει της Μπιλμπάο με σκορ 1-0 και να... πιάσει τετράδα.

Το γκολ του Άλβαρο Μοράτα στο 55΄ αποδείχθηκε «χρυσό» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς με αυτό έφυγε νικήτρια με 1-0 από την έδρα της προτελευταίας, Γρανάδα, και σε συνδυασμό με την ήττα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια», ανέβηκε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας (στην ισοβαθμία υπερτερεί των Βάσκων).

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο «Νουέβο Λος Κάρμενς» και χρειάστηκε η εκτελεστική δεινότητα του διεθνούς της στράικερ, για να καταφέρει να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».

Επτά λεπτά μετά το γκολ του Μοράτα, ο Σαούλ Νίγκεθ σκόραρε για το 2-0, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR το τέρμα δε μέτρησε.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μπατάλια, Μικέλ, Νέβα, Σάντσεθ (85′ Πουέρτας), Μέντεθ, Βιγιάρ, Γκουμπάου (79’ Καγιεχόν), Ρουίθ, Θαραγόθα (79’ Μελένδο), Ουζούνι (66’ Αρέθο), Μπογέ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο, Σάβιτς, Μολίνα, Βίτσελ, Σαούλ (76’ Κόκε), Γιορέντε (46’ Λίνο), Ρικέλμε (46’ Ντε Πολ), Μπάριος (80’ Χιμένεθ), Γκριεζμάν, Μοράτα (76’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ