Μπράιτον – Γουλβς 0-0: Άντεξαν κόντρα στους «γλάρους» οι «λύκοι»

Μπράιτον – Γουλβς 0-0: Άντεξαν κόντρα στους «γλάρους» οι «λύκοι»

Μπράιτον και Γουλβς ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), με τους «λύκους» να αντέχουν και να συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία.

Η Γουλβς επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το 2024, φεύγοντας αήττητη και από το «Άμεξ» απέναντι στην Μπράιτον (0-0), στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες οι «Λύκοι» έμειναν «όρθιοι» και στο «σπίτι» των «γλάρων», παρά τις πολλές σημαντικές απουσίες που είχαν γι΄ άλλη μια φορά.

Η Μπράιτον μπορεί να έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 9 ματς, ωστόσο, μετά τη σημερινή της απώλεια επί της ουσίας έχασε κάθε ελπίδα για να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα κι από τώρα και στο εξής θα επιδιώξει να μην χάσει το «τρένο» της Ευρώπης.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Στιλ, Εστουπινιάν (72’ Λαλάνα), Φαν Χεκ, Ντανκ, Χίνσελγουντ, Μίλνερ (72’ Γουέμπστερ), Γκίλμουρ, Γκρος, Μπουονανότε (66’ Λάμπτεϊ), Γουέλμπεκ (66’ Φέργκιουσον), Ζοάο Πέδρο

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κίλμαν, Σεμέδο, Τότι, Ντόουσον, Ντόχερτι, Λεμινά, Ντόιλ, Νέτο (88’ Τσιρέουα), Σαράμπια (70’ Μπελγκάρντ), Κούνια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ