O Γιαμάλ «απολογήθηκε» στους φίλους της Μπαρτσελόνα για τον αποκλεισμό από την Μπιλμπάο (pic)

O Γιαμάλ «απολογήθηκε» στους φίλους της Μπαρτσελόνα για τον αποκλεισμό από την Μπιλμπάο (pic)

Ο Λαμινέ Γιαμάλ μέσα από μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε συγγνώμη με τον δικό του τρόπο από τους φίλους της Μπαρτσελόνα για τον χθεσινό αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα προημιτελικά του Copa del Rey

H Μπαρτσελόνα γνώρισε χθες βράδυ τον πικρό αποκλεισμό από την συνέχεια του Copa del Rey, με τους Μπλαουγκράνα να ηττώνται στο «Σαν Μαμές» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε με 4-2 στην παράταση και να μην παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Νέλσον Άμπι (pic)

Αυτό ήταν ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Τσάβι, η οποία πριν λίγες μέρες γνώρισε την συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ (4-1), ενώ ήρθε και η βαριά ήττα από τους Βάσκους για να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στους Καταλανούς.

Από τους λίγους διασωθέντες της Μπάρτσα στον χθεσινό αποκλεισμό, ήταν ο νεαρός μεσοεπιθετικός Λαμινέ Γιαμάλ. Ο 16χρονος Ισπανός άσος, με καταγωγή από το Μαρόκο, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στα «Λιοντάρια» κι έβαλε προσωρινά μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ωστόσο, στην συνέχεια ο Γιαμάλ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες προκειμένου να δώσει την νίκη στην ομάδα του, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο 16χρονος άσος της Μπαρτσελόνα ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Μπιλμπάο καθώς θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό, με τους συμπαίκτες του, αλλά και τον πρόεδρο των Καταλανων, Ζοάν Λαπόρτα, να τον παρηγορούν.

Ο Γιαμάλ, με την σειρά του, με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους των Μπλαουγκράνα για τον χθεσινό αποκλεισμό. Χαρακτηριστικά, έγραψε ο 16χρονος άσος: «Τα αφήνουμε όλα πίσω κι ας μην έγινε. Συγγνώμη culers για τα λάθη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν ξέρω άλλο δρόμο».

Δείτε την ανάρτηση του Γιαμάλ:

La imagen que Lamine subió a las redes sociales

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ