Παναθηναϊκός: Ανέβασαν στροφές οι Τσέριν και Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός: Ανέβασαν στροφές οι Τσέριν και Γερεμέγεφ

Τσέριν και Γερεμέγεφ πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και τέθηκαν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (1-2), στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεκίνησε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη (28/1, 20:30).

Ο Φατίχ Τερίμ μέτρησε δύο πολύ σημαντικές επιστροφές στην σημερινή προπόνηση (25/1)  καθώς είδε τους Άνταμ Τσέριν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ  να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης των «πράσινων» στο Κορωπί, με αποτέλεσμα να τεθούν στην διάθεση του Τούρκου προπονητή για το ματς της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μπρινιόλι για Παναθηναϊκό – Αποκαλύψεις για το μέλλον του

Από εκεί και πέρα, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Χουάνκαρ και Παλάσιος συνέχισαν με ατομικό. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ.

Ο Ιωαννίδης έκανε αποφόρτιση, οι Παλάσιος, Χουάνκαρ ατομικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ