Μπαρτομέου: «Oι πρώτες 100 ημέρες του Βαλβέρδε είναι πολύ θετικές»

Μπαρτομέου: «Oι πρώτες 100 ημέρες του Βαλβέρδε είναι πολύ θετικές»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε δηλώσεις μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου» και αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες του Ερνέστο Βαλβέρδε στους «μπλαουγκράνα». Επίσης, μίλησε και για την αποβολή του Ζεράρ Πικέ στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως δεν έπρεπε να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, διότι ήταν υπερβολική. […]

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε δηλώσεις μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου» και αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες του Ερνέστο Βαλβέρδε στους «μπλαουγκράνα».

Επίσης, μίλησε και για την αποβολή του Ζεράρ Πικέ στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως δεν έπρεπε να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, διότι ήταν υπερβολική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδα τη φάση ζωντανά, δεν έχω δει replay και δεν μου φάνηκε για κίτρινη κάρτα. Νομίζω πως ήταν υπερβολική η αποβολή μετά από μια τέτοια φάση, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή».

είπε αρχικά και συνέχισε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι η πρώτη του σεζόν και κάνει πολύ καλή δουλειά. Σήμερα είδαμε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Όταν τον προσλάβαμε ξέραμε πως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, που αγαπά την Μπαρτσελόνα και ξέρει να παίζει με το στυλ της ομάδας και να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Οι πρώτες του 100 μέρες στην ομάδα είναι πολύ θετικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ