O Ράκιτιτς αποχαιρέτησε την Σεβίλλη και «οδεύει» στην Αλ Σαμπάμπ (pic)

O Ράκιτιτς αποχαιρέτησε την Σεβίλλη και «οδεύει» στην Αλ Σαμπάμπ (pic)

O Iβάν Ράκιτιτς αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Σεβίλλη και είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ

Ο Ιβάν Ράκιτιτς πήρε την μεγάλη απόφαση και θα αποχωρήσει από την Σεβίλλη για δεύτερη φορά. Ο Κροάτης μέσος επέστρεψε στην ομάδα της Ανδαλουσίας το καλοκαίρι του 2020 και μετά από 3,5 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα που λατρεύτηκε όσο λίγοι 6 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Ο Βρουσάι στη Ρίο Αβε, ο Πορόζο προς Κασίμπασα – Τι γίνεται με τις άλλες υποθέσεις

Οι «Σεβιγίστας» διοργάνωσαν μια τελετή για να αποχαιρετήσουν τον 35χρονο άσο, ο οποίος αποτελεί «σημαία» για τον ισπανικό σύλλογο κι έναν από τους αρχηγούς της ομάδας. Ο Ιβάν Ράκιτιτς αποχαιρέτησε τον σύλλογο το μεσημέρι της Τρίτης  (30/1) . Σε έναν πολύ συγκινητικό αποχαιρετισμό, ο Κροάτης παρακολούθησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα των Ανδαλουσιάνων, καθώς και αποσπάσματα από δηλώσεις πρώην συμπαίκτες του και προπονητές από την καριέρα του. Αφού ο αρχηγός Χεσούς Νάβας και ο πρόεδρος Χοσέ Μαρία ντελ Νίντο Καράσκο πήραν τον λόγο, ο Ράκιτιτς αφιέρωσε το τελευταίο του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Σήμερα είναι μια μέρα που όλοι θα θέλαμε να τελειώσει γρήγορα και να προχωρήσουμε. Έχω δεχτεί πολλά καλά λόγια και πολλή στοργή τις τελευταίες μέρες, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι οι αναμνήσεις που μοιραζόμαστε που θα μείνουν. Έχουν περάσει επτά χρόνια όπου νιώθω ότι με αγαπούν εδώ. Μερικές φορές πρέπει να καταλάβεις ότι οι εποχές τελειώνουν, ακόμα κι αν πονάει. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανταποδώσω όλη αυτή την υποστήριξη, είναι αυτά τα τρόπαια που έχω δίπλα μου», ανέφερα αρχικά ο Ιβάν Ράκιτιτς.

«Γεννήθηκα στην Ελβετία, σε μια κροατική οικογένεια, αλλά το σπίτι μου είναι εδώ στη Σεβίλλη. Τώρα πρέπει να φύγω, αλλά θα επιστρέψω. Δεν θα είναι στο γήπεδο γιατί δεν μπορώ να γίνω νεότερος, αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω με κάποια ιδιότητα. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ από μακριά και να υποστηρίζω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη σεζόν. Οι αναμνήσεις που έκανα εδώ θα μείνουν μαζί μου για πάντα και θα εκτιμώ όλες τις φορές που μπόρεσα να είμαι στο γήπεδο με την οικογένειά μου. Πιστεύω ότι η αποχώρησή μου είναι το σωστό για τον σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κροάτης μέσος ο οποίος είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Σεβίλλης.

Ο Ράκιτιτς κατέγραψε συνολικά 323 συμμετοχές με την φανέλα των Ανδαλουσιάνων, με απολογισμό 51 γκολ και 63 ασίστ, ενώ πανηγύρισε την και την κατάκτηση 2 Europa League (2014,2023). O Kροάτης έχει περάσει ήδη το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων και αναμένεται να ανακοινωθεί από την Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ