Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Ο Βρουσάι στη Ρίο Αβε, ο Πορόζο προς Κασίμπασα – Τι γίνεται με τις άλλες υποθέσεις

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Ο Βρουσάι στη Ρίο Αβε, ο Πορόζο προς Κασίμπασα – Τι γίνεται με τις άλλες υποθέσεις

Ο Ολυμπιακός κινείται και προς το άδειασμα του ρόστερ, με τον Βρουσάι να πηγαίνει στη Ριό Αβε και τον Πορόζο να παίρνει τον δρόμο για Τουρκία. Τι γίνεται με Γιόβετιτς, Μπρίνιτς, Ιμπόρα. Και το τετ α τετ του Μπιελ.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε ήδη 6 ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Έχει ανακοινώσει επίσημα ότι οι μεταγραφές τελείωσαν. Αλλά παράλληλα ποδοσφαιριστές άρχισαν να αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς ο προπονητής έχει ζητήσει να μειωθούν οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις. Με τον Μάριο Βρουσάι να γίνεται ο πρώτος που αποχαιρέτησε τους Ερυθρόλευκους, τουλάχιστον έως τον Ιούνιο.

Ο Βρουσάι βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία, με σκοπό να ενταχθεί στη νέα του ομάδα. Που δεν είναι άλλη από τη Ρίο Αβε. Μάλιστα, ο διεθνής Ελλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού, ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αφότου έδωσε το παρών στην αποστολή των Ερυθρόλευκων, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στη Euroleague: Το… expansion, το Ντουμπάι και η μεγάλη επιστροφή

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο, είναι ο Τζάκσον Πορόζο. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ φαίνεται ότι έχει πρόταση από τουρκική ομάδα και από τη στιγμή που ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν τον έχει στις πρώτες επιλογές του, αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα αποχαιρετήσει.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα είναι η Κασίμπασα, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης. Οι Τούρκοι φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει και με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, αλλά και με το City Group. Κάτι που λογικά θα επιβεβαιωθεί στη διάρκεια της ημέρας, με τον κεντρικό αμυντικό από το Εκουαδόρ να λήγει τον δανεισμό του με τους Ερυθρόλευκους και εν συνεχεία να παίρνει τον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη, όπου εδρεύει η Κασίμπασα.

Αναφορικά με την περίπτωση του Στέβαν Γιόβετιτς, τώρα, είναι γνωστά τα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του και την πιθανότητα να φύγει, ωστόσο, από τη Σερβία, προκύπτει πως η Παρτιζάν, που πράγματι ενδιαφερόταν για την απόκτησή του, έχει «παγώσει» το θέμα. Ωστόσο, υπάρχει πίστη ότι ο εκπρόσωπός του, Φάλι Ραμαντάνι, ίσως έχει κάτι «έτοιμο» για τον πελάτη του.

Από εκεί και πέρα, για τον Πεπ Μπιελ, υπήρξε πρόταση δανεισμού από την Ανκαραγκουτσού, που απορρίφθηκε ασυζητητί από τον Ολυμπιακό και μία προσέγγιση από ρωσικές ομάδες, προοπτική που δεν δελεάζει τον παίκτη. Ο οποίος, πάντως, μέσα στην εβδομάδα μίλησε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ για τον ρόλο του στην ομάδα. Και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Στην υπόθεση της αποχώρησης του Βιθέντε Ιμπόρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Την ίδια ώρα που ο Ιβάν Μπρίνιτς φέρεται να απέρριψε πρόταση από ομάδα του Καζακστάν. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά (σ.σ. μπορεί να πάει μόνο σε χώρες εκτός Ευρώπης, καθώς έχει συμμετοχή και με τη Μάριμπορ), αλλά με πιο ενεργό ρόλο και στη Β ομάδα, ώστε να πάρει παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ