Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Ο Βασιλιάς της Μαδρίτης (vids)

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Ο Βασιλιάς της Μαδρίτης (vids)

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ο παίκτης της La Liga που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, που αγωνίζεται η ομάδα του.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Χιρόνα, με τους ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι να κάνουν «σμπαράλια» τους αντιπάλους τους (4-0) και να γνωρίζουν την αποθέωση στο «Μπερναμπέου».

Ένα ποδοσφαιρικό show, με τους γηπεδούχους να χαρίζουν θέαμα υψηλού επιπέδου στους χιλιάδες οπαδούς τους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και να αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ένα ιδανικό σενάριο για τον «τελικό» της Πέμπτης

Πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται πλέον στο +5 από την δεύτερη Χιρόνα, ήταν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τον Βρετανό μεσοεπιθετικό να σκοράρει τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση για τον 20χρονο σούπερ σταρ, που έφτασε τα 16 γκολ (3 ασίστ) σε 21 αναμετρήσεις στη La Liga και συνολικά τα 20 γκολ σε 29 παιχνίδια στη φετινή σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη.

Έχει ξεπεράσει Χάμες και Ίσκο

Ο Βρετανός σούπερ σταρ έχει γράψει επίσης ιστορία ως ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μέχρι φέτος ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος τη σεζόν 2014/2015 είχε σταματήσει στα 13 και πίσω του βρισκόταν ο Ισκο, που είχε 10 γκολ τη σεζόν 2016/2017. Πλέον, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με 16 γκολ και θα έχει την ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη συγκομιδή του και να βάλει ακόμα πιο δύσκολα σε όσους μελλοντικά προσπαθήσουν να τον ξεπεράσουν.

Πρώτος σκόρερ

Παράλληλα, ο 20χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος (16), αλλά και ο παίκτης της La Liga που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (20) σε όλες τις διοργανώσεις, που αγωνίζεται η ομάδα του.

Ηγέτης της Ρεάλ

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «Μερέγχες» χτύπησαν «διάνα», όταν τον απέκτησαν το προηγούμενο καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ. Μια μεταγραφή που τους κόστισε 103 εκατ. ευρώ, αλλά ο Βρετανός μεσοεπιθετικός βγάζει τα λεφτά του από την πρώτη του σεζόν στην ισπανική πρωτεύουσα. Με εμφανίσεις σαν τη σημερινή μάλιστα ο νεαρός σούπερ σταρ ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με τη μετοχή του πλέον να βρίσκεται στα 180 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ