Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Τεράστιο τρίποντο για τους Ανδαλουσιανούς

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Τεράστιο τρίποντο για τους Ανδαλουσιανούς

Η Σεβίλλη έκαμψε την αντίσταση της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Μετά από δύο ήττες μέσα στη σεζόν από την Ατλέτικο, στο ματς του πρώτου γύρου και στο Κύπελλο, με 1-0, η Σεβίλλη με το ίδιο σκορ επικράτησε απόψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» των «ροχιμπλάνκος» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η τρίτη νίκη επί των ημερών του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, δεύτερη σερί μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο και πρώτη των Ανδαλουσιάνων στο «σπίτι» τους μετά τις 26/09 και το «τρίποντο» επί της Αλμερία (έκτοτε μετρούσε πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες), προήλθε από το γκολ του Ρομέρο στο 15΄.

Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» Μεντιλίμπαρ και όσα είπε ο Ισπανός στο Ρέντη

Μετά το 0-1 απί την Αθλέτικ στο Κύπελλο και το 1-1 με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», η Ατλέτικο έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο», ενώ άπαντες στο σύλλογο περιμένουν τα νέα για τον τραυματισμό του Άλβαρο Μοράτα (αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Ντεπάι).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Ράμος, Νάβας (63’ Χουάνλου), Μπαντέ, Ακούνια, Τόρες (63’ Σούσο), Οκάμπος, Σουμαρέ, Σο (87′ Χορδάν), Ρομέρο, Εν Νεσιρί (87′ Πεδρόσα)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γκάμπριελ, Ερμόσο, Βίτσελ (65’ Ρεϊνίλντο), Γιορέντε, Λίνο (83’ Ρικέλμε), Μπάριος (46’ Μολίνα), Κόκε (59’ Κορέα), Ντε Πολ, Μοράτα (46’ Ντεπάι), Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ