«Σοκ» στην Ρεάλ με Μπέλινγκχαμ: Έξω για 2-3 εβδομάδες με πρόβλημα στον αστράγαλο

«Σοκ» στην Ρεάλ με Μπέλινγκχαμ: Έξω για 2-3 εβδομάδες με πρόβλημα στον αστράγαλο

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον χθεσινό αγώνα με την Χιρόνα και ο Άγγλος θα απουσιάσει για 2 με 3 εβδομάδες από τις αγωνιστικέ υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

H Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αποφασιστικό βήμα τίτλου χθες βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αφού οι Μερένχες διέλυσαν την Χιρόνα με 4-0 και αποσπάστηκαν με 5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, το σημερινό ιατρικό δελτίο της Βασίλισσας επιφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για τον Κάρλο Αντσελότι, αφού ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο χθεσινό ματς και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια των Μπλάνκος.

Διαβάστε επίσης: Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Ο Βασιλιάς της Μαδρίτης (vids)

Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η Ρεάλ, ο 20χρονος Άγγλος διαγνώστηκε με διάστρεμμα υψηλού βαθμού στον αριστερό του αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Ο Μπέλινγκχαμ τραυματίστηκε μετά από μια σύγκρουση που είχε με τον Πάμπλο Τόρε στη μεσαία γραμμή του γηπέδου λίγο πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, και αφού σκόραρε για το 3-0, αντικαταστάθηκε από τον Μπραχίμ Ντίαθ.

Τώρα στόχος για την Βασίλισσα είναι ο Μπέλινγκχαμ να είναι έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα με τη Λειψία στις αρχές του Μαρτίου. Μέχρι τότε, ο Άγγλος θα χάσει την πρώτη αναμέτρηση με τους Ταύρους για τους «16» του Champions League και τους αγώνες πρωταθλήματος με Ράγιο Βαγιεκάνο, Βαλένθια και Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ