Μπιλμπάο – Χιρόνα 3-2: Βάσκοι για τετράδα, Καταλανοί υπό κατάρρευση

Μπιλμπάο – Χιρόνα 3-2: Βάσκοι για τετράδα, Καταλανοί υπό κατάρρευση

Η Μπιλμπάο νίκησε με 3-2 τη Χιρόνα και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την τετράδα ενώ οι Καταλανοί που αγνοούν το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τη Ρεάλ.

Μετά το στραβοπάτημα στην έδρα της ουραγού Αλμερία, η Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Χιρόνα για την 25η αγωνιστική της La Liga. Φουλ για τετράδα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που πλησίασε και πάλι στους δύο βαθμούς από την Ατλέτικο ενώ οι Καταλανοί συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία καθώς έχουν μόλις έναν βαθμό στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος και βρίσκονται πλέον στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Μόλις στο 2′ η Μπιλμπάο έκανε το 1-0 με ωραία ενέργεια και σουτ του Μπερενγκέ, με το πρώτο μέρος να έχει αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες αλλά όχι άλλο γκολ. Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ έκανε το 1-1 με πλασέ του Τσιχανκόβ, αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ.

Διαβάστε επίσης: Οι «τανάλιες» του Μπαρτζώκα έκαναν θαύματα

Στο 57′ μετά από λάθος ο Γουρουθέτα έκανε το γύρισμα στον Μπερενγκέρ που πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-1 και τρία λεπτά μετά ο Ινιάκι έκανε και το 3-1 με νέο πλασέ. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 74′ με κεφαλιά ο Έρικ Γκαρσία.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι (85’ Παρέδες), Γεράι, Βιβιάν, Λέκουε (30’ Ντε Μάρκος), Πράδος (85’ Βέσγα), Ντε Γαλαρέτα, Ι.Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ, Ουνάι Γκόμεθ (72’ Σάνσετ), Γουρουθέτα (72’ Ν.Ουίλιαμς)

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Αρνάου Μαρτίνεθ (72’ Πόρτου), Χουάνπε, Έρικ Γκαρσία, Μικέλ Γκουτιέρεθ, Αλέις Γκαρσία, Ερέρα (88’ Στουάνι), Τσιχανκόβ (88’ Σολίς), Μαρτίν (72’ Βαλέρι), Σάβιο, Ντόβμπικ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ