
Ο Τιμπό Κουρτουά, επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.
Ήταν 10 Αυγούστου το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας εκ των ποιοτικότερων παικτών της, Τιμπό Κουρτουά, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.
Ο Κουρτουά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Ρεάλ.
Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ υπέγραψε το καπέλο του και έβαλε την ημερομηνία της πρόκρισης (pic)
Ο Βέλγος διεθνής γκολκίπερ, που τραυματίστηκε στην προπόνηση και από τότε είναι εκτός δράσης, επέστρεψε χθες στις προπονήσεις της «Βασίλισσας» κι έβγαλε όλο το πρόγραμμα, μετά από εξάμηνη απουσία.

Η απολογία του Αταμάν – Δεν το κουνάει ρούπι: «Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη»
Κατά συνέπεια σύντομα αναμένεται να θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, διεκδικώντας τη θέση του κάτω από τα δοκάρια των Μαδριλένων.


















