Διάστρεμμα ο Γκριεζμάν, αγωνία στην Ατλέτικο για τα επόμενα ματς

Διάστρεμμα ο Γκριεζμάν, αγωνία στην Ατλέτικο για τα επόμενα ματς

O Αντουάν Γκριεζμάν υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο χθεσινό ματς κόντρα στην Ίντερ και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τις ρεβάνς με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ίντερ για το Κύπελλο Ισπανίας και το Champions League αντίστοιχα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα χθες βράδυ από την Ίντερ στο Τζουζέπε Μεάτσα (1-0) και οι ροχιμπλάνκος καλούνται να κάνουν μια μίνι ανατροπή προκειμένου να προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Τσόλο Σιμεόνε είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση απέναντι στους νερατζούρι, ωστόσο ο Αργεντινός προπονητής έχει κι άλλους λόγους για να ανησυχεί. Κι’ αυτό γιατί στην χθεσινή αναμέτρηση ο Αντουάν Γκριεζμάν τραυματίστηκε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και αντικαταστάθηκε από τον Κορέα στο 78ο λεπτό, με τους κολτσονέρος να ανησυχούν για το διάστημα απουσίας του.

Διαβάστε επίσης: Και άλλο «χτύπημα» της ΑΕΚ στον Αλαφούζο- Πώς θα αντιδράσουν οι Πράσινοι;

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γάλλος επιθετικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, γλιτώνοντας τα χειρότερα. Όμως οι Μαδριλένοι, ακόμα δεν έχουν ενημερώσει σχετικά με το διάστημα της αποθεραπείας του 32χρονου άσου, ενώ δεν είναι σίγουρα από πια παιχνίδια της Ατλέτικο θα απουσιάσει.

Παρ’ όλα αυτά, ο αρχισκόρερ των ροχιμπλάνκος θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για τον δεύτερο ημιτελικό του Copa del Rey με την Αθλέτικ Μπιλμπάο της επόμενης εβδομάδας, αλλά και την ρεβάνς με την Ίντερ για τους «16» του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ