Έφτασε τις 400 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα ο Τερ – Στέγκεν (pic)

Έφτασε τις 400 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα ο Τερ – Στέγκεν (pic)

O Mαρκ Αντρέ Τερ - Στέγκεν συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα κι ανέβηκε στην τρίτη θέση στην λίστα των ξένων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει τον συγκεκριμένο αριθμό

Η Μπαρτσελόνα νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Μαγιόρκα χθες βράδυ στην 28η αγωνιστική της La Liga, χάρις στο μαγικό γκολ του Λαμίν Γιαμάλ, και μείωσε στους 5 πόντους την διαφορά της από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ωστόσο, η αναμέτρηση αυτή ήταν ιδιαίτερη για τον τερματοφύλακα των μπλαουγκράνα, Μαρκ Αντρέ Τερ – Στέγκεν, ο οποίος στο χθεσιμό ματς κόντρα στους νησιώτες συμπλήρωσε 4οο εμφανίσεις με τους Καταλανούς, γράφοντας ιστορία. Μάλιστα, έγινε μόλις ο τρίτος ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπάρτσα σε συμμετοχές και βρίσκεται πίσω μόνο από τους Λιονέλ Μέσι και Ντάνι Άλβες στην σχετική λίστα.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει καταγράψει 778 παιχνίδια στον σύλλογο της Καταλονίας και φαίνεται ότι δεν θα χάσει σύντομα την πρωτιά. Αντίθετα, ο Γερμανός κίπερ ενδέχεται να ξεπεράσει, και μάλιστα στο προσεχές μέλλον, τον δεύτερο Άλβες ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά 408 φορές με την Μπαρτσελόνα.

Επίσης, ο 32χρονος διεθνής άσος έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας σε συμμετοχές στην ιστορία των μπλαουγκράνα. Οι μόνοι που έχουν φτάσει αυτόν τον αριθμό στο παρελθόν ήταν ο Βίκτορ Βαλντές (535 συνολικά) και ο Αντόνι Θουμπιθαρέτα (410).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ