Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κινείται σε ρυθμούς... ντέρμπι «αιωνίων» - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Βάσκος...

Ο Ολυμπιακός μετά από την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Europa Conference League, έχει στρέψει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των play off της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω το ματς με την ομάδα από το Ισραήλ και να κυνηγήσουν το τρίποντο με τον «αιώνιο» αντίπαλο, προκειμένου να μπουν με το δεξί στη διαδικασία των play off και να αφήσουν στο -4 τους πράσινους και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να βγάλει αντίδραση και να πάρει τη νίκη στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, με τον Βάσκο τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Μεντιλίμπαρ κάνει… σκέψεις για αλλαγές, δεδομένα δεν θα παίξει ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής επειδή συμπλήρωσε κάρτες. Από εκεί και πέρα, ο Πασχαλάκης θα είναι στην εστία, με τους Ροντινέι, Κάρμο και Ορτέγκα να κρατάνε τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα στον Κάρμο θα παίξει ένας εκ των Ντόη, Βέζο ή Μπιανκόν, ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Όρτα, Τσικίνιο και Έσε δεν θα αλλάξει από τον Βάσκο κόουτς.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης με τον Μασούρα να διεκδικεί φανέλα βασικού αντί του Φορτούνη και ο Ελ Καμπί μόνος στην κορυφή ως φορ, μιας και δεδομένα είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ