Αντσελότι: «Δεν έχω δει ποτέ παίκτη τόσο στοχοποιημένο όσο ο Βινίσιους»

Αντσελότι: «Δεν έχω δει ποτέ παίκτη τόσο στοχοποιημένο όσο ο Βινίσιους»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε πριν την αναμέτρηση με την Θέλτα, μεταξύ άλλων και για το θέμα του Βινίσιους Τζούνιορ.

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Θέλτα για την La Liga, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα του Βινίσιους Τζούνιορ.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός, στάθηκε στην στοχοποίηση του παίκτη του τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, χαρακτηρίζοντάς τον «πιο στοχοποιημένο παίκτη» που θυμάται στη καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: O κακός χαμός στην Euroleague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κι άλλοι τέσσερις παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Έχω κοιτάξει λίγο πίσω στην ιστορία και στις στατιστικές… και δεν έχω δει ποτέ έναν ποδοσφαιριστή να διώκεται τόσο πολύ όσο ο Βινίσιους. Του λένε και του κάνουν τα πάντα, τι πρέπει να κάνει; Τον κλωτσάνε, τον προσβάλλουν, τον σφυρίζουν… σκοράρει γκολ και δίνει ασίστ. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αλλάξουν τη στάση απέναντι στον Βινίσιους.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί ένας παίκτης με τέτοιο ταλέντο να υποφέρει τόσο πολύ. Στο Βαγιέκας του έδωσαν ένα χτύπημα καράτε στο κεφάλι και δεν υπήρξε κίτρινη κάρτα και τώρα ζητούν κόκκινη κάρτα για αυτό, λόγω ενός σπρωξίματος εναντίον της Λειψίας. Όταν πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση για κάτι, δεν χρειάζεται να φοράς φανέλες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ